Продавець Waxshop розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
221 відгук
CandlesUkraine
+380634684357
+380 (68) 682-90-24
+380 (95) 708-81-15
+380 (63) 468-43-57

Віск соєвий

Новинка
  • В наявності

250 грн/кг

+380 (68) 682-90-24
  • +380 (95) 708-81-15
  • +380 (63) 468-43-57
    candlesua@gmail.com
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Віск соєвий
Віск соєвийВ наявності
250 грн/кг
+380 (68) 682-90-24
  • +380 (95) 708-81-15
  • +380 (63) 468-43-57
    candlesua@gmail.com
Купити

Опис

Віск соєвий - натуральний продукт, представлений у вигляді пластівців (непрозора гранулоподобная структура) біло-бежевого відтінку і плавиться при температурі 42-52 ° С. Сировиною служить масло соєве, вироблене з соєвих бобів (його гідрогенізована форма).

Віск з сої вводиться на етапі приготування гарячої масляної суміші.

Любителі екологічно чистої і натуральної воскової продукції по достоїнству оцінять соєвий віск. Він дуже простий в застосування. Основним призначенням цього рослинного воску є виготовлення свічок, які при спалюванні не забруднюють атмосферу CO2. Він відмінно вбирає і утримує ефірні масла, інші ароматичні композиції. При плавленні віск утворює навколо свічки велику калюжу, дозволяючи ефірним оліям краще випаровуватися і збільшуючи площу ароматизації приміщення, дозволяє створювати прекрасні ароматерапевтические свічки в домашніх умовах.

косметичні властивості

Крім виготовлення свічок компонент використовується і в косметичних засобах. Він надає м'яку текстуру емульсій, покращує тактильні відчуття при використанні кошти.

Інші властивості:

• Пом'якшує шкіру;
• Захищає від втрати вологи, утворюючи тонку плівку;
• Живить шкіру;
• Захищає від УФ-випромінювання, запобігає фотостаріння.

У бальзамах і шампунях сприяє розгладженню кожного волоска, надає блиск і силу.

Сфера використання

Соєвий віск прекрасно сумісний з іншими рослинними воском, гліцеридами. Він може стати альтернативою бджолиного воску для людей, які страждають алергією на продукти бджільництва.

Основні напрямки використання:

• Ароматичні свічки;
• Живильні креми;
• Дезодоранти-стікери;
• Тверді духи;
• Декоративна косметика;
• Масажні плитки;
• Мило;
• Скраби і маски;
• Засоби для волосся.

Спосіб застосування

Віск має досить низьку температуру плавлення (близько 50⁰С), легко вводиться в жирну фазу.

дозування:

- креми для рук, тіла та обличчя - 1-3%;
- шампуні - 0,5-1%;

- загоюють склади - 1-3%;

- емульсії, мило - 1-2%,
- дезодоранти і тверді бальзами, помади - до 10%;
- масажні плитки - до 20%.

Не слід нагрівати соєвий віск вище 80⁰С. Зберігати в сухому і темному місці.

Характеристики

Основні атрибути
Країна виробникКитай
Колір Бежевий

Інформація для замовлення

  • Ціна: 250 грн/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner